Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Indiferent de formula pe care o va alinia Reșița, nici un jucător nu are voie să trateze superficial acest duel”

 

Cel puțin teoretic, runda a 16-a a Ligii 2 la fotbal, Seria a 2-a este una lejeră pentru FC Brașov. „Stegarii” se vor duela mâine, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu Metalul Reșița, „lanterna roșie” a clasamentului, o echipă care se va baza exclusiv pe juniori.

Decizia de a folosi juniorii în ultimele meciuri din acest an a fost luată de conducerea clubului reșițean după ce fotbaliștii de la Metalul au refuzat să joace în meciul din deplasare cu Olimpia Satu Mare, protestând astfel pentru modul în care sunt tratați de oficiali. Seniorii Reșiței nu au mai fost plătiți de aproape un an.

Prefațând partida, tehnicianul Adrian Szabo a comentat: „Încep să fiu din ce în ce mai mulțumit de felul în care arată și joacă echipa noastră. Am arătat maturitate, organizare. Asta ne dorim de la jucători. Meciul cu Reșița trebuie tratat cu seriozitate. Și nu spun asta prin prisma zvonurilor sau a realității de acolo. Indiferent de formula pe care o vor alinia oaspeții, nimeni, nici un jucător, nu are voie să trateze superficial acest duel. Trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru, este un meci oficial pe care trebuie să îl câștigăm. Teoretic, un teren moale, cu zăpadă, ne-ar putea încurca. Totuși, nu putem folosi acest lucru ca pe o scuză, nici nu ne gândim să o facem. Trebuie să fim pregătiți pentru orice condiții”.

În partida de mâine, de la FC Brașov vor lipsi Perju, Ene, Poverlovici și Hlinca, toți suspendați, Vl. Munteanu și Grigoruță, accidentați.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button