Expres

Bruxelles. Cine este cel mai căutat om din Europa? Capitala Belgiei, blocată pentru a treia zi la rând

 

Salah Abdeslam, unul dintre autorii atentatelor de la Paris, este ajutat să se ascundă pe teritoriul belgian, potrivit autorităților de la Bruxelles.

Între timp, publicația Le Soir scrie că jihadistul s-ar îndrepta spre Germania. Acesta ar fi fost văzut într-o mașină, pe o autostradă de lângă Liege. Poliția belgiană nu a confirmat informațiile.

„În total, forţe de securitate, soldaţi şi poliţia federală înseamnă un dispozitiv format din peste o mie de persoane. Este vorba despre o mobilizare uriaşă”, a precizat Jan Jambon, ministrul de Interne al Belgiei.

Bruxelles-ul e blocat pentru a treia zi la rând din cauza stării de alertă maximă. Metroul nu circulă, școlile sunt închise, iar operațiunile antiteroriste continuă pe întreg teritoriul Belgiei. Noaptea trecută, trupele speciale au descins în 19 locații și au reținut 16 suspecţi.

CITIȚI ȘI:

Articole asemănătoare

Alertă antiteroristă. Belgienii au reacționat postând pe Twitter poze cu pisici! Galerie foto!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button