Sport

BRAȘOV. Liga 2. „Stegarii” s-au distrat cu „gugulanii” și s-au apropiat la trei puncte de primul loc; Unirea Tărlungeni, victorie clară cu Gaz Metan Mediaș

 

Etapa a doua a returului Ligii 2, Seria a 2-a a fost una perfectă pentru formațiile din județul Brașov.

FC Brașov nu a avut probleme la Caransebeș unde a câștigat cu 4-1. Matei a reușit o „dublă”, golurile marcate de atacantul „stegar” în minutele 5 și 7 rezolvând în mare măsură disputa de la Caransebeș. Feneș a redus din handicap în minutul 16, dar „gugulanii” nu au putut mai mult. În partea a doua, Avram, în minutul 75 și Buga, la ultima fază a meciului, au transformat perfect două lovituri libere și au stabilit scorul final, 4-1 pentru FC Brașov.

„Echipa a jucat foarte bine în primele 15 minute. Golurile lui Matei au rezolvat în mare măsură meciul. A urmat o cădere, am primit un gol, dar nu au fost probleme. În partea a doua Avram și Buga au marcat două goluri frumoase din lovituri libere. Trebuie să câștigăm și cele trei partide care se mai joacă în acest an, după care tregem linie. 100% în pauza de iarnă ne vom întări, vom face transferuri”, a declarat președintele „galben-negrilor”, Vasile Dochița.  

FC Brașov: Căucă – Letan, Hlinca, Poverlovici, Puţanu – Codoban (min. 62 Rusu), Moraru, Avram, Mareş – Ene (min. 79 Grigoruţă), Matei (min. 86 Buga).

Și Unirea Tărlungeni a făcut un meci bun în această etapă, formația lui Daniel Bona câștigând clar, 2-0, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș, una dintre favoritele la promovare. Muțiu a avut două intervenții excelente la șuturile trimise de Buziuc și Munteanu, acestea fiind singurele ocazii importante ale oaspeților. În minutul 58, Petra s-a distrat cu doi fundași și a șutat imparabil la colțul lung. După alte cinci minute, S. Marin a executat un corner, portarul Greab a scăpat mingea, iar Șerban a îndeplinit formalitatea și a trimis cu capul în poarta goală.

„O victorie importantă. Am avut mare încredere că putem da o replică bună și putem obține un rezultat pozitiv în fața Mediașului. Oaspeții au avut două ocazii importante în primele minute, dar apoi am echilibrat meciul și până la urmă succesul nostru a fost unul meritat. Suntem pe un drum bun, jucăm altceva în ultimul timp și asta se vede și în clasament”, a punctat tehnicianul Daniel Bona.

Unirea Tărlungeni: Muțiu – Vlăsceanu, Șerban, Forika, Bucur – Popescu – Burlacu, Minciună, Petra, S. Marin (min. 90+2 Vasiloi) – Chirciu (min. 74 Petrean, min. 89 Monea).

Tot astăzi, în Seria a 2-a a Ligii 2 s-au mai jucat meciurile: FCM Baia Mare – Șoimii Pâncota 0-0; Chindia Târgoviște – CS Mioveni 3-1; FC Bihor – Olimpia Satu Mare 0-5; Metalul Reșița – CSM Rm. Vâlcea 1-6. Disputa Universitatea Cluj – UTA Bătrâna Doamnă va avea loc mâine.

Lupta pentru calificarea în play-off este una extrem de interesantă, între prima poziție și ocupanta locului 7 fiind doar 3 pucnte. În clasament conduce Rm. Vâlcea cu 28 p, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș. Urmează trei grupări cu câte 26 p, UTA BD, Chindia Târgoviște și FCM Baia Mare, pe ultimul loc care duce în play-off fiind Satu Mare, cu 25 p. Tot 25 de puncte au și „stegarii”, care ocupă locul 7. 

După succesul cu Gaz Metan, Unirea Tărlungeni a ajuns la 11 p și a cedat penultima poziție, care la finalul sezonului regulat duce direct în Liga 3. Tărlungenenii sunt pe locul 12, în față fiind FC Bihor, 13 p, Șoimii Pâncota, 20 p, Universitatea Cluj, 22 p și CS Mioveni, 24 p, ultimele două formații sperând în continuare la play-off. Codașe sunt FC Caransebeș, 10 p și Metalul Reșița, 4 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button