Politic

UPDATE. Cioloş: Proiecte de spitale blocate, pentru că România nu a îndeplint condiţiile…

 

Premierul Dacian Cioloş a spus azi că există proiecte de spitale blocate pentru că România nu a îndeplinit mai multe condiţii cerute de Comisia Europeană pentru a asigura finanţarea lor. A dat ca exemplu în acest sens lipsa unei analize strategice.

„Am discutat de proiecte de spitale care sunt prevăzute să fie finanţate din fonduri europene şi care au fost blocate tocmai că nu s-au îndeplinit încă anumite condiţionalităţi cum ar fi de exemplu o abordarea sau o analiză strategică a situaţiei infrastructurii spitaliceşti din România, ca să vedem unde merită să fi făcute aceste investiţi”, a spus Cioloş, conform Mediafax.

Acesta a făcut afirmaţia la finalul întâlnirii pe care a avut-o, la Guvern, cu comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu. Premieurl a precizat că se încearcă deblocarea Programului Operaţional Regional, blocat după ultimul audit.

Citiți și:

Cioloş: Experţi ai Comisiei Europene se vor ocupa de evaluarea personalului administrativ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button