Politic

UPDATE. Kelemen Hunor: CV-urile miniștrilor sunt „mai consistente decât tot programul de guvernare“

 

Kelemen Hunor a declarat că UDMR votează pentru instalarea Guvernului Cioloș. „Fiecare dintre noi are argumente suficiente ca să își susțină propria decizie. Misiunea noastră este simplă și, dacă facem o scurtă analiză a programului de guvernare, este vorba despre un program extrem de scurt, dar clar, câteva principii cu care oricine poate fi de acord, câteva priorități pentru an electoral care nu par să fie nerealizabile. Sigur, avem noroc cu CV-ul câtorva miniștri care, individual, sunt mai consistente decât tot programul de guvernare”, a spus Kelemen Hunor, în plenul Parlamentului, conform Agerpres.

„Am pregătit proiectul nostru de guvernare în doar câteva zile, fără a beneficia de o platformă programatică prealabilă, așa cum ar avea un partid politic și aşa cum se pregăteşte de obicei. De aceea, măsurile incluse în proiectul nostru nu sunt exhaustive.

Rămânem deschiși la idei noi și le vom căuta activ în perioada următoare. Intentionez apoi să revenim către dumneavoastră până la 15 decembrie, pentru a discuta mai pe larg atât măsurile deja incluse în program cât și idei noi, sub forma unor planuri de măsuri pe fiecare domeniu prioritar în parte. Acest exercițiu devine cu atât mai necesar prin prisma corelării cu definitivarea Bugetului 2016“, a spus Dacian Cioloș în Parlament, azi.

Amintim că și PSD și PNL aau anunțat că vor vota noul cabinet guvernamental. Deputaţii Mişcării Populare nu vor vota Guvernul Cioloş, afirmând că sunt profund dezamăgiţi de programul de guvernare „elaborat de guvernul tehnocrat USL“, după cum a spus deputatul neafiliat Mihaela Stoica.

Citiți și:

LIVE TEXT. Parlamentul va vota Guvernul Cioloș! Discursul premierului desemnat!

UPDATE. Dragnea: „Votul pentru Cabinetul Cioloş nu e un cec în alb“

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button