112

BRAŞOV. Poliţia angajează telefonist. Vezi condiţiile de participare la concurs

 

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, cu sediul în municipiul Braşov, strada Nicolae Titulescu nr.28, organizează concurs pentru încadrarea, cu recrutare din sursă externă, a unui post vacant de personal contractual, muncitor calificat IV – I (telefonist). Locul de muncă se află în adminsitrarea Serviciului Comunicaţii şi Informatică.

Pentru a participa la acest concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

– să fie absolvenţi de studii medii cu diplomă de bacalaureat;

– să fie absolvenţi a unui curs  de specialitate în domeniul telecomunicaţiilor sau a unui curs autorizat – utilizarea Microsoft Office;

– să fie declaraţi apt medical şi psihologic.

Înscrierea candidaţilor şi depunerea dosarelor de concurs se face la IPJ Braşov, Serviciul Resurse Umane cu sediul în municipiul Braşov, strada Prundului nr.10, până la data de 11.11.2015, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 9.00 – 15.00.

Concursul pentru ocuparea postului vacant se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov din municipiul Braşov, strada Nicolae Titulescu nr.28, judeţul Braşov, conform calendarului de concurs  afişat la sediul unităţii şi pe site-ul inspectoratului http://bv.politiaromana.ro

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0268407500 int.21747, 21708, 21739 sau 0268/405847. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button