Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Derby sau nu, trebuie să câștigăm jocul cu Mioveni”

 

„Stegarii” vor avea parte sâmbătă, de la ora 11.00, de o confruntare importantă în lupta lor pentru promovarea în primul eșalon. Gruparea de la poalele Tâmpei se va duela pe teren propriu cu CS Mioveni și nu își mai poate permite pași greșiți, în condițiile în care lidera FCM Baia Mare are deja șapte puncte în plus în ierarhie.

Înaintea jocului de sâmbătă, oaspeții au schimbat antrenorul, în locul lui Claudiu Niculescu fiind numit Marius Stoica. Totodată, argeșenii au renunțat la jucătorii Ionuţ Rada, Mihai Deaconescu, Georgian Honciu şi Vasile Buhăescu.

„La prima vedere, se pot face analogii cu ceea ce s-a întâmplat înaintea meciului nostru cu Gaz Metan Mediaș. Și atunci oaspeții noștri au schimbat antrenorul. Totuși, acestea sun lucruri mai puțin importante. Cert este că CS Mioveni vine după o perioadă în care rezultatele au lăsat de dorit. Pentru noi nu contează ce se întâmplă acolo. Avem obligația să obținem cele trei puncte în meciul de sâmbătă și vom face tot ce ține de noi pentru a reuși. Este un nou pas în drumul nostru spre îndeplinirea obiectivelor, pătrunderea în play-off și apoi promovarea. Derby sau nu, trebuie să câștigăm jocul cu Mioveni”, a declarat antrenorul „stegarilor”, Adrian Szabo.

Pentru meciul de sâmbătă, brașovenii nu au nici o problemă de lot, toți jucătorii fiind apți.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button