Delicte

Percheziții la suspecți de furt! Patru inși au fost duși la audieri

 
Polițiștii prahoveni au efectuat șase percheziții domiciliare, în Ploiești (5) și Șirna (1), la domiciliile unor persoane suspectate că au comis infracțiuni de furt. La acțiuni au participat 30 de polițiști, iar după descinderi, patru persoane au fost duse la audieri.
„Activitățile au fost desfășurate pentru completarea probatoriului în două dosare penale aflate în lucru la nivelul Biroului pentru Combaterea Furturilor din Locuințe”. au informat reprezentanții Poliției Județene Prahova. 
Conform anchetatorilor, la începutul lunii februarie, doi dintre suspecți ar fi sustras mai multe bijuterii și bunuri electronice dintr-o locuință din Ploiești, iar pe data de 6 octombrie, ceilalți doi bănuiți ar fi furat bani și un computer de la punctul de lucru al unui agent economic.
Cei patru indivizi au fost duși la audieri, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. 
Totodată, în urma perchezițiilor au fost găsite mai multe bunuri despre care se bănuiește că ar proveni din infracțiuni. 
La descinderi au participat și jandarmi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button