Politic

Mihai Ghirdă despre scandalul Tetkron: „Au fost angajați specialiști să găsească soluții”

 

Chiar dacă aproape 8.000 de apartamente nu primesc nici acum apă caldă și căldură, iar reprezentanții municipalității și ai Tetkron, pe de de o parte, și managerii de la Bepco, pe de altă parte, negociază încă deblocarea acestei situații, consilierul local brașovean Mihai Ghirdă (PSD) „ține” la distincția între specialiști și aleși. 
„Au fost angajați specialiști care să ia acele măsuri menite a îmbunătăți activitatea SC Tetkron SRL și mă refer aici la directorii societății și la membrii Consiliului de Administrație, iar atunci când s-au luat aceste decizii s-a tot vorbit de indicatori de performanță… Ei erau cei care trebuiau să găsească soluțiile”, a declarat Ghirdă. 
În ceea ce privește rolul consilierilor locali, Ghirdă susține că rolul acestora nu este acela de a identifica soluțiile, ci de a aproba hotărârile de Consiliu Local, elaborate în baza documentelor întocmite de specialiști: „Noi dăm un vot politic. Aprobăm sau nu unele măsuri propuse ce cei care sunt în măsură să le propună”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button