Sport

Victorie de senzație pentru Mircea Lucescu

 

După ce echipa sa, Șahtior Donetk, a umilit-o, ieri, în campionatul ucrainean pe Dinamo Kiev chiar pe terenul acesteia, impunându-se cu scorul de 3-0, Mircea Lucescu a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii săi, după meci.
Per ansamblu, nu cred că cineva se îndoiește că victoria noastră a fost nemeritată. Scorul putea să fie și mai mare. Sunt mulțumit de echipă, nu am făcut aproape nici o greșeală. Acum suntem pregătiți pentru meciul împotriva lui Malmo”, a spus Lucescu.
Astăzi ne-am confirmat puterea, am oferit un joc bun cu Dinamo. 3-0 e puțin față de ce s-a întâmplat pe teren. A fost un rezultat normal, am fost foarte motivați, în timp ce ei veneau după trei victorii contestabile. (…) În seara asta am jucat un fotbal senzațional, i-am dominat categoric. Dacă nu vom fi dezavantajați cu Malmo, putem să câștigăm“, a mai spus Lucescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button