Politic

Cătălin Leonte: „Eu nu am făcut măsurători de unul singur”

 

Conform unor surse din piaţă, există posibilitatea ca la alegerile locale din 2016 pesedistul Cătălin Leonte să candideze ca independent la Primăria Braşov, dar, potrivit acestuia, încă se așteaptă rezultatul sondajului intern făcut de conducerea partidului.

„Așa cum s-a anunțat și cum a făcut public PSD, eu și cu alți trei candidați facem parte dintr-un sondaj de opinie care s-a desfășurat și al cărui rezultat urmează să fie publicat. Nu știu dacă va fi publicat sau este doar de uz intern. Măsurătorile astea sunt o modalitate internă a unui partid de desemnare a candidaților, nu sunt publice”, a explicat Cătălin Leonte. Întrebat dacă în cazul în care nu va fi desemnat candidat la Primăria Braşov, va candida din partea altui partid sau ca independent, Leonte explică: „De ce să anticipăm ceva ce nu își are sensul, nici măcar la nivel de discuție. Data trecută am fost candidat al USL. Ca urmare, m-a onorat la momentul respectiv desemnarea ca și candidat, acum rămâne ca resorturile interne ale partidului să spună dacă doresc, dacă sunt bine plasat. Eu nu am făcut măsurători de unul singur, pot să vă spun clar că nu am avut astfel de preocupări”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button