Sport

LIGA 2. Se vor televiza meciurile de sâmbătă?!…

 

Sunt mari șanse să se televizeze, începând de poimâine, partide din Liga 2 la fotbal. Acum sunt puse la punct ultimele detalii înainte de semnarea contractului drepturilor de televizare, de 350.000 de euro pentru actualul sezon, după cum a anunțat Auraș Brașoveanu, președintele Ligii a 2-a Profesioniste de Fotbal la Sport Total FM.

Potrivit acestuia, se vor televiza câte trei confruntări pe etapă, atât de Digi Sport,  cât și de Dolce Sport, celelalte formații putându-și negocia individual drepturile din runda respectivă cu alte posturi TV.

Brașoveanu a relatat că din suma de 350.000 de euro toate cluburile vor primi o primă parte egală, restul banilor urmând a fi împărțit în funcție de locul ocupat în clasament. Formațiile ajunse în play-off vor încasa câte 15.000 de euro, cele din play-out urmând a lua câte 12.000 de euro, iar retrogradatele direct se vor mulțumi cu câte 7.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button