Delicte

PERCHEZIŢII şi la penitenciar. Sunt vizate persoane bănuite de înşelăciune prin metoda „Accidentul”

 

Mai multe percheziţii domiciliare sunt efectuate în această dimineaţă pe raza municipiului Bucureşti, a judeţelor Ilfov şi Vâlcea, precum şi într-un penitenciar, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în înşelăciuni prin metoda Accidentul. Poliţiştii de la IPJ Bistriţa-Năsăud efectuează 13 percheziții la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda Accidentul, prejudiciul cauzat fiind de peste 40.000 de lei.
„17 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 51 de ani, sunt bănuite că în perioada august 2015 – octombrie 2015 ar fi indus în eroare, şapte persoane, din judeţele Bistriţa-Năsăud, Dolj şi Mehedinţi, prezentându-se ca fiind poliţişti, avocaţi sau medici, solicitând sume de bani pentru soluționarea unor cazuri în care ar fi fost implicate rude ale acestora. De asemenea, şase persoane încarcerate în penitenciar vor fi transferate în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă, din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud. În aceeaşi cauză, la data de 13 octombrie, au fost transferate din penitenciar încă două persoane din Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara”, se arată în comunicatul remis de IPJ Bistriţa-Năsăud.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button