Delicte

A obţinut 50.000 de euro punând o tânără să se prostitueze în Spania

 
Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut sub acuzaţia de proxenetism, după ce ar fi obţinut 50.000 de euro, punând o fată să se prostitueze pe teritoriul Spaniei. Suspectul, de loc din Râmnicu Sărat, a fost reţinut ieri, în urma a trei percheziţii efectuate la domiciliul lui, precum şi la locuinţele altor două persoane – în vârstă de 27, respectiv 25 de ani – bănuite de legături infracţionale cu el. 
„Din cercetări a reieșit că, începând cu luna mai a.c., tânărul de 25 de ani ar fi beneficiat de banii obținuți de pe urma practicării prostituției, pe teritoriul Spaniei, de către o tânără din municipiului Rm. Sărat, suma totală fiind estimată la aproximativ 50.000 euro”, au informat reprezentanţii IJP Buzău.
În urma descinderilor, anchetatorii au ridicat bani ce ar proveni din proxenetism şi diverse înscrisuri. Ulterior, şapte persoane au fost duse la audieri.
Suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat cu propunerea de punerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței în vederea arestării preventive.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button