Sport

BRAȘOV. Liga Mol. Corona, victorie în Ungaria. „Lupii” și-au învins fostul antrenor

 

Corona Brașov a obținut astăzi prima victorie în deplasare în Liga Mol la hochei pe gheață. „Lupii” au câștigat cu 3-2 confruntarea de la Budapesta cu Ferencvaros, echipă antrenată de fostul tehnician al brașovenilor, Greg Lindqvist și la care evoluează un fost jucător al Coronei, Juhamatti Hietamaki. 

După prima repriză, ungurii conduceau cu 1-0, după golul marcat de Valecko. O. Biro a restabilit egalitatea în minutul 28, dar Ferencvaros a trecut din nou în avantaj în urma reușitei lui Jensen din minutul 35. Până la a doua pauză Imecs a marcat pentru 2-2, iar golul victoriei „lupilor” a fost marcat de Mihaly (foto), cu 10 minute înainte de final.

Mâine, brașovenii vor avea o zi de pauză, după care vor urma alte două meciuri în Ungaria, cu Dunaujvaros Acelbikak, fosta Dab Docler, luni, de la ora 19.00 și cu Debrecen, marți, de la aceeași oră. 

FOTO: Zoltan Tamasi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button