112

Bărbat găsit mort în râu! Plecase supărat spre casă, de la o gospodărie unde mai lucra cu ziua

 
Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit fără suflare, în râul Ialomiţa, pe raza unui sat de lângă Târgovişte, anchetatorii având de stabilit dacă este vorba despre sinucidere, accident sau omor. Aceştia au reuşit să afle că omul se certase cu un om la care muncea cu ziua şi că plecase supărat spre casă (spre satul Săcueni), ieri seară. Rudele cred că, de supărare, bărbatul a căzut în râu şi că l-au luat curenţii. Cel care îi dăduse de lucru a recunoscut că se certaseră şi a explicat că nu era prima discuţie aprinsă între ei, aşa că nu şi-a făcut griji în momentul în care a văzut că pleacă supărat.   
Trupul neînsufleţit a fost găsit de un pescar. „Când veneam de la pescuit, am văzut pe cineva în apă. Când am coborât, era domnul, mort. N-am ştiut cine era iniţial, era cu faţa în apă, am sunat la intervenţii şi l-am scos din apă”, a povestit bărbatul care a descoperit cadavrul.
Trupul neînsufleţit a fost dus la Medicină Legală, pentru necropsie.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button