112

MORTAL. Un muncitor a fost strivit de mașina de gunoi și de un tractor

 
Un angajat al unei firme de salubrizare a murit, astăzi, după ce, aflându-se pe scara din spate a unei mașini de gunoi, a fost prins între utilaj și un tractor. Tragedia a avut loc în Măicănești, județul Vrancea, în cursul după-amiezei. Tractorul implicat în accident ar aparține Primăriei. Cazul a fost preluat de Inspectoratul Teritorial de Muncă.
 
Din primele cercetări, tractorul a încercat să depășească mașina de gunoi și a lovit-o în momentul în care șoferul acesteia a efectuat o manevră de mers înapoi. Astfel, unul dintre cei doi muncitori aflați pe scară s-a dezechilibrat, fiind prins între autovehicul și tractor. După accident, bărbatul s-a ridicat și s-a așezat pe pământ, dar în drum spre spital a murit, conform mediafax.ro.  
 
„Tractorul s-a angajat în depășirea autogunoierei într-o zonă cu marcaj continuu. Concomitent, șoferul mașinii de gunoi s-a angajat în efectuarea manevrei de mers înapoi, moment în care autogunoiera a fost lovită în spate stânga, în locul în care se afla un manipulant, un bărbat de 45 de ani din localitatea Garoafa”, a declarat Cătălina Murariu, din cadrul Poliției Județene Vrancea. Șoferul tractorului, în vârstă de 67 de ani, și cel al mașinii de gunoi, în vârstă de 40 de ani, au fost verificați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button