112

Două eleve au încercat să se sinucidă, în curtea şcolii

 
Din motive necunoscute, două eleve de liceu au încercat să se sinucidă, înghiţind mai multe pastile, în curtea şcolii. Incidentul a avut loc, ieri, la Liceul de Chimie din Piteşti. O colegă le-a văzut în timp ce înghiţeau mai multe pastile de paracetamol şi a sunat la 112, iar echipajele SMURD le-au transportat pe cele două minore de 15 şi 16 ani la Spitalul de Pediatrie.
Din fericire, cazul a fost anunţat la timp, aşa că fetele sunt în stare stabilă.
„Din cele relatate până acum, una dintre tinere a înghiţit 23 de pastile şi cealaltă 17“, a declarat dr. Viorel Enache, Spitalul de Pediatrie Piteşti, conform ziartop.ro. 
Pacientelor li s-au făcut spălături stomacale şi sunt ţinute sub supraveghere. Ambele fete erau în evidenţa psihologului şcolii, pentru că ar avea dezechilibre emoţionale. Din câte se pare, fata de 16 ani a fost părăsită de părinţi şi este crescută de un unchi, iar prietena ei ar fi avut probleme în dragoste. Amândouă au şi mari probleme la învăţătură. 
Cazul este în atenţia poliţiştilor şi nu numai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button