Lifestyle

SCANDAL la ANTENA 1? Mircea Badea nu a uitat conflictul cu Mihai Bendeac

 

După ce a plecat de la Antena 1 în urmă cu doi ani, pe motiv că „nu are libertate de exprimare”, între Mihai Bendeac şi realizatorul tv Mircea Badea a existat un adevărat „război”  al declaraţiilor. Actorul va reveni la Antena 1, în această toamnă, cu o nouă emisiune.

„Am citit o declaraţie în presă a din nou colegului nostru de trust Mihai Bendeac, şi anume că domnia sa apreciază, în urma succesului de pe net, că are un limbaj contemporan. Şi zic, băi munceacas, ia să văd şi eu limbajul contemporan. Bine, asta înseamnă să ai succes la o categorie de vârstă din asta… puberă. Nu pubelă, puberă… Adică, undeva 14-20 de ani. Hai, 25 de ani…

Am selecţionat de pe net, unde domnul Bendeac spune că are succes, un filmuţel care are 12.477 de like-uri şi 251 de comentarii. Eu zic că e de succes. Dacă nu puteţi suporta accese de râs, mai bine nu vă uitaţi… «Când o tipă îşi dă numărul în club, iar când s-o suni realizezi că e proastă de bubuie», e numele clipului. Da… Foarte tare. Staţi, să aştept să vă potoliţi din râs”, a comentat Mircea Badea. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button