Politic

Decizie importantă pentru Băsescu

 

Procurorii au respins solicitarea fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, prin care cerea să fie confruntat cu senatorul Gabriela Firea, în dosarul în care este acuzat de ameninţare, informează Digi 24 TV. Iniţial, urmărirea în acest caz a început  pentru infracţiune de şantaj. Procurorii au decis, însă, că afirmaţiile fostului şef al statului nu se încadrează la acestă infracţiune, ci la cea de ameninţare. 

Scandalul Băsescu – Firea a început după ce fostul preşedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus: „o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist“. „Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele“, a spus Băsescu. Fostul şef al statului a mai spus că senatorul PSD Gabriela Firea este „o şantajistă de profesie“.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button