Politic

Dosarul lui Ponta! Judecătorul s-a abţinut!

 

Magistratul Cristina Rotaru, de la ICCJ, care trebuia să analizeze dosarul premierului Victor Ponta, azi, în cameră preliminară, s-a abţinut. Acesta este judecătorul care în dosarul „Trofeul calităţii“ a decis, în opinia separată, achitarea lui Adrian Năstase, informează Mediafax.

Dosarul Turceni-Rovinari va intra din nou în procedura repartizării aleatorii, la prânz, urmând să fie desemnat un nou judecător de la aceeaşi instanţă.

Amintim că premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis pe vremea când era avocat. A mai fost trimişi în judecată: senatorul Dan Şova, directorul Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET) şi Laurenţiu-Octavian Graure, la data faptelor director economic al CET.

Citiţi şi:

Update. Reacţia lui Ponta după ce a fost trimis în JUDECATĂ

UPDATE. DNA vrea 3,7 milioane de lei de la Ponta şi Şova

Ponta a fost TRIMIS în judecată!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button