Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Nu e important de câte ori venim și plecăm, important este ceea ce lăsăm în urmă”

 

Adrian Szabo, noul antrenor al „stegarilor”, a fost prezentat astăzi oficial, tehnicianul precizând că promovarea în Liga 1 este un obiectiv realist.

„După demisia lui Cosmin Bodea a trebuit să ne reorientăm și l-am ales pe Adrian Szabo, care a semnat un contract pe două sezoane. Am considerat că este cel mai bun antrenor pentru echipa noastră la această oră. Sper să avem rezultate bune și să ne îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga 1”, a declarat președintele „galben-negrilor”, Vasile Dochița.

Revenit pe banca tehnică, Adrian Szabo a punctat: „Nu e important de câte ori venim și plecăm, important este ceea ce lăsăm în urmă. Lumea trebuie să fie mulțumită de ceea ce am realizat. Am acceptat repede să mă întorc, am de reparat ceva la această echipă. Individual, avem jucători care au calități, de aceea au fost aduși la FC Brașov. Rămâne ca prin munca pe care o vom depune să formăm o echipă din aceste individualități. Promovarea este un obiectiv realist. Și dacă nu ar fi fost acest obiectiv, l-aș fi impus eu. Nu îmi este teamă de ceea ce avem de făcut. Am vorbit cu jucătorii și m-am făcut înțeles. E nevoie de o victorie care să ne ofere moral și lucrurile vor fi mai ușor de reglat. Băieții sunt uniți și își doresc să facem performanță. Sunt bucuros că nu mai sunt probleme financiare și apreciez ce a făcut conducerea. Acum este rândul jucătorilor să răsplătească aceste eforturi”.

Adrian Szabo își va începe oficial noul mandat sâmbătă, când FC Brașov se va duela cu Metalul Reșița, în etapa a treia al Ligii 2, Seria a 2-a.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button