Expres

Sutienul vibrator măreşte sânii!?

 

Inventatorul unui sutien cu vibraţii pretinde că acesta măreşte sânii în numai şapte zile. Milan Milic din Lazarevac, Serbia, spune că acest sutien dă rezultate şi că milioane de femei ar putea să-l folosească, renunţând astfel la operaţiile chirurgicale cu implanturi de silicon. Milan Milic, fost student la inginerie, lucrează acum ca agent de Securitate. Prima femeie care a testat sutienul e iubita lui, Jelena Sabic, şi amândoi au fost „uimiţi“ de rezultat.

„Totul a început acum doi ani. Jelena şi-a dorit sâni mai mari şi a vrut să facă operaţie, dar îi era frică de efectele secundare. Nu a vrut să introducă ceva artificial în corpul ei şi în plus operaţia costa prea mult ca să ne putem permite. După ce am făcut muncă de documentare, am realizat prototipul sutienului cu vibraţii. L-am testat pe Jelena, deşi ne gândeam că rezultatele nu vor fi vizibile decât peste două sau trei luni, dar după doar două zile rezultatul a fost incredibil“, a spus acesta, conform mirror.co.uk. „După doar şapte zile sânii i-au crescut cu o măsură“, a mai spus acesta. Desigur, cei mai mulţi oameni care au comentat articolele apărute despre sutienul inventat de sârb s-au arătat a fi sceptici legat de rezultatele cu care se laudă Milan Milic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button