112

O adolescentă de 17 ani a fost violată de tată, sub ameninţarea cuţitului!

 
O adolescentă în vârstă de 17 a ajuns la spital, după ce a fost violată de tatăl ei, în grădina casei, sub ameninţarea cuţitului. Agresiunea a avut loc în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, în localitatea arădeană Moroda, iar suspectul a fost arestat preventiv ieri, pentru 30 de zile.
„Inculpatul Strat Giorgică, în noaptea de 31.08/1.09.2015, în jurul orei 01.45, prin ameninţare cu un cuţit, a tras-o de mână pe fiica sa minoră S.M.G., în vârstă de 17 ani, în grădina casei din localitatea Moroda unde, prin constrângerea acesteia prin acte de violenţă, a întreţinut cu ea un act sexual oral. În urma violenţelor exercitate asupra persoanei vătămate pentru realizarea actului sexual, aceasta a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale”, au explicat reprezentanţii Parchetului de pe Judecătoria Ineu. Bărbatul a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button