112

„Şoferiţă” condamnată la închisoare cu suspendare, după moartea a doi prieteni

 
O tânără în vârstă de 22 de ani, care a provocat un accident rutier în urma căruia au murit doi prieteni de-ai ei, a fost condamnată definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de patru ani. Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel Craiova. Pe durata termenului de supraveghere, ea are de prestat muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile. În luna martie, Simona Lixăndroiu fusese condamnată de Judecătoria Slatina la doi ani şi zece luni de închisoare cu executare, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis. 
 
Accidentul
În aprilie 2014, tânăra s-a urcat la volanul autoturismului iubitului ei, deşi nu avea permis de conducere, iar la un moment dat, a pierdut controlul maşinii, a lovit un parapet de protecţie în apropiere de Staţia de Epurare Slatina şi a plonjat cu autoturismul în apă. Fata a scăpat cu viaţă, dar iubitul ei şi un alt tânăr au murit înecaţi. Este vorba despre Cristian Nastasie, de 20 de ani, şi Cristian Marinescu, de 18 ani, conform presei locale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button