112

Violenţe într-un centru pentru imigranţi din Ungaria!

 
Poliţia ungară a folosit gaze lacrimogene, astăzi, într-un centru pentru imigranţi, ca să împiedice aproximativ 200 de persoane să părăsească unitatea din Roszke, potrivit AFP. Imigranții au refuzat prelevarea amprentelor digitale și poliția „a încercat să calmeze situația, dar ei au continuat să strige”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei ungare, Szabolcs Szenti. 
La rândul său, şeful Poliţiei ungare, Karoly Papp, a anunţat că Budapesta va întări efectivele de poliţie de la frontiera cu Serbia, trimiţând peste 2.100 de poliţişti, pentru a controla fluxul de imigranţi, începând cu 5 septembrie. Agenţii respectivi vor patrula de-a lungul frontierei, alături de ceilalţi 1.000 de agenţi care activează, zilnic, în zonă. În total, 2.093 de imigranţi au trecut, luni, graniţa sârbo-ungară, în apropiere de satul Roszke, acesta fiind cel mai mare număr de imigranţi ilegali înregistrat într-o singură zi, potrivit agerpres.ro. 
 
CITIŢI ŞI:
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button