112

Minor accidentat în timp ce se plimba cu bicicleta! Şoferul nu a anunţat Poliţia

 
Un minor în vârstă de 11 ani a fost rănit uşor, într-un accident rutier, în timp ce se deplasa cu bicicleta, pe Aleea Castanilor din localitatea sibiană Tălmaciu. Copilul, din localitate, a fost accidentat de o maşină, la intersecţia cu strada Gheorghe Lazăr, în condiţiile în care nu ar fi acordat prioritate autoturismului şofat de un tânăr de 23 de ani.
„În urma coliziunii, biciclistul a fost rănit ușor ceea ce l-a determinat pe conducătorul auto să îl transporte la domiciliu, fără să anunțe Poliția despre producerea evenimentului”, au informat reprezentanţii IJP Sibiu.
Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe la orele 18.00. Trei ore mai târziu, tatăl său l-a transportat la Spitalul de Pediatrie Sibiu, pentru un control medical, neavând nevoie de internare. În acest context, Poliţia Municipiului Sibiu a fost anunţată cu privire la producerea accidentului şi l-au identificat pe şofer, el fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button