112

Sală de nunţi cuprinsă de FOC!

 
O sală de nunţi a fost cuprinsă de flăcări, azi-noapte, în localitatea Feldru din Bistriţa-Năsăud. Când au ajuns la faţa locului, pompierii au constatat că focul „înghiţise” întreaga clădire (parter şi mansardă). „Primele echipaje sosite la locul incendiului au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață întinsă. Astfel, au fost alocate progresiv patru echipaje de stingere din cadrul ISU Bistrița, trei de la Secția de Pompieri Năsăud și unul de la Gardă de Intervenție Sîngeorz — Băi, un echipaj de prim ajutor SMURD și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Feldru și Ilva Mică, cu câte o autospecială de intervenție”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Bistriţa-Năsăud.
 
Cauza: un scurtcircuit!
Incendiul ar fi izbucnit în camerele destinate personalului, dar s-a extins cu repeziciune. În plus, intervenţia a fost îngreunată de existenţa a şase butelii ce ar fi putut să explodeze în orice moment. Pompierii au reuşit să scoată din clădire cinci dintre acestea. Cum sursele de apă erau insuficiente, autospecialele au fost aprovizionate din alte locuri din Feldru şi chiar din localitatea învecinată, Nepos. 
Din primele cercetări, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la motorul din camera frigorifică.
„Suprafața totală afectată de incendiu a fost de aproximativ 1400 mp, sală destinată organizării nunților și un alt imobil alipit acesteia”, se menţionează în comunicat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button