112

Update. Trei pasageri AU MURIT în accidentul de autocar de pe DN 2B! Ce au stabilit procurorii

  • accident autocar turcesc 2_191879.jpg
 
Trei persoane, dintre care o soră și un frate (minori), au decedat în accidentul de autocar produs azi-dimineață, pe șoseaua Brăila-Galați. Amintim că, în autovehiculul cu numere de înmatriculare turcești se aflau 38 de persoane. În urma tragediei de pe drumul european 87, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. „La locul producerii accidentului s-a deplasat o echipă complexă compusă din lucrători de poliție, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgentă al Județului Brăila, ai Serviciului Județean de Medicină Legală Brăila, precum și specialiști în tehnică auto, sub coordonarea primului procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila”, se menționează într-un comunicat remis de Parchet.
Din primele cercetări, șoferul nu a fost atent la drum, într-o curbă, în condițiile în care ploua torențial, conform anchetatorilor.
ƒ„Trei dintre persoanele ocupante ale autocarului au decedat, celelalte persoane vătămate fiind transportate de urgență la spitale din Brăila și Galați, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare”, conform Parchetului.
„Autocarul era înmatriculat în Turcia, în faţă se aflau doi şoferi de origine turcă şi 36 de pasageri din Republica Moldova. Doar şapte persoane au scăpat nevătămate. Trei persoane au decedat”, a precizat și lt. col. Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila. 
 
CITIȚI ȘI:

Update. Doi MORŢI şi peste 15 răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe DN 2B

Autocar răsturnat pe DN 2B


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button