Sport

Naționala U17 de handbal feminin a debutat cu o victorie la Campionatul European

 

Start perfect pentru Naționala U17 de handbal feminin a României la Campionatul European de handbal care are loc în Macedonia.

În prima lor partidă din grupa B a competiției, hanbalistele antrenate de Mariana Târcă au dispus clar de Spania, 29-20.

Pentru România au marcat: Popescu – 7 g, Petruş – 5 g, S. Târcă – 4 g, Dinuţ – 3 g, Banciu, Bucur, Tecar și Verde – câte 2 g, Creţu și Şerban – câte 1 g.

Cea mai bună jucătoare din echipa României a fost desemnată portărița de la Corona Brașov, Daciana Hosu, care a declarat pentru site-ul oficial al competiției: „Sunt fericită pentru acestă victorie mare pentru noi. Sincer nu credeam că vom câștiga la o diferenșă atât de mare, dar e bine să învingi atât de ușor o echipă precum cea a Spaniei. Suntem aici să câștigăm fiecare meci și să ducem în România medaliile de aur”.

În cealaltă partidă a grupei, Rusia a trecut de Germania cu 26-20. Mâine, de la ora 16.00, România se va duela cu Germania. Cu un succes, „tricolorele” vor obține calificarea în grupele principale şi calificarea la Campionatul Mondial din 2016.

FOTO: www.mk2015.ehf-euro.mk


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button