Sport

BRAȘOV. Memorialul „D. P. Colibași”, deschis de un duel între junioarele de la Corona

 

Ediția 2015 a Memorialului „Dumitru Popescu Colibaşi” va avea loc la finalul acestei săptămâni la Sala Sporturilor. 

La competiția care va debuta joi seară vor participa Corona Brașov, Universitatea Cluj, HCM Rm. Vâlcea și Dunărea Brăila.

Turneul va fi deschis joi, la ora 17.15 de o confruntare între formațiile de junioare II și III de la Corona Brașov.

„Pentru aceste jucătoare tinere este extraordinar să participe alături de echipa de senioare, la un turneu amical, mai ales în faţa propriilor suporteri. Este un lucru foarte bun că se promovează şi echipele de junioare, pentru că avem jucătoare foarte bune la Corona, la toate grupele de vârstă. Chiar dacă vom juca între noi, tocmai pentru ca spectatorii să vadă ameble echipe, va fi interesant pentru că fetele au evoluat foarte mult şi forţele sunt cumva echilibrate, astfel că meciul va avea, cu siguranţă, un ritm bun. Faţă de anul trecut, acum simţim cu toţii că fetele au crescut valoric, iar asta se va vedea în meciurile de campionat, acolo unde, la junioare II, de care se ocupă Mariana Târcă, eu am încredere că se poate câştiga «aurul». În ceea ce priveşte celelalte grupe, sunt optimist şi cred cu convingere că putem ajunge în turneele finale atât la junioare III cât şi la junioare IV. După cum se vede, marile cluburi au realizat cât de important este să ai echipe de junioare, iar acum şi CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare cresc jucătoare. Noi avem însă avantajul că facem acest lucru de mulţi ani şi aceste fete au crescut împreună. Braşovenii iubitori de handbal chiar au motive să se bucure că la anul vom avea toată piramida completă, pornind de la grupa de iniţiere, de care se ocupă Mihaela Adam, până la cea de junioare I”, a declarat Alin Bondar, unul dintre antrenorii de la Centrul de copii și juniori al clubului Corona Brașov.

Programul complet al Memorialului „Dumitru Popescu Colibaşi”, mâine în Transilvania Expres.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button