Expres

BRAȘOV. Manager confirmat la Spitalul Clinic de Copii

 

După doi ani în care a condus Spitalul Clinic de Copii Braşov din postura de director interimar, numit prin ordin al președintelui Consiliului Județean, dr. Liviu Iuliu Muntean se poate instala confortabil în fotoliul de manager. El a fost confirmat în funcție, după ce a promovat concursul, pentru care nu a avut contracandidat. În aceste condiții, calendarul concursului a fost devansat și rezultatul s-a dat cu două zile mai devreme. Dr. Muntean a câștigat concursul cu media 9, după ce a luat nota minimă la proba scrisă, 7.00. Conform anunţului publicat pe site-ul unității sanitare, dr. Liviu Muntean a obţinut în schimb nota maximă, 10, la fiecare dintre celelalte probe: susţinerea proiectului de managerment şi interviu. Dr. Liviu Iuliu Muntean este medic primar de chirurgie și ortopedie pediatrică în cadrul Spitalului Clinic de Copii Braşov, doctor în științe medicale și cadru didactic universitar.

Reamintim că, potrivit unei decizii a Consiliului Judeţean Braşov, la toate cele şase unităţi spitaliceşti din municipiul Braşov, au fost scoase la concurs posturile de manageri, fiind organizate selecţii cu cele trei etape şi cele trei probe, până în septembrie.

Până acum, la Spitalul de Neurologie şi Psihiatrie, dr. Alexandru Grigoriu şi-a câştigat pentru a treia oară prin concurs postul de manager, iar la Spitalul de Pneumoftiziologie, dr. Dan Moraru a fost confirmat în funcţie. La Maternitatea Braşov, până acum singura unde s-au înscris doi candidaţi, dr. Valeria Badea, care era director medical, a câştigat concursul, în dauna dr. Flaviu Gliga, fost manager cu ani în urmă. Acum și Spitalul Clinic de Copii are manager desemnat prin concurs.

Luni are loc proba scrisă a concursului de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, iar în septembrie va fi organizată selecția pentru Spitalul de Boli Infecțioase. 

Citiți și:

BRAŞOV. Un singur aspirant la postul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button