112

Ca să evite o căruţă aflată pe un DRUM EUROPEAN, o şoferiţă s-a izbit cu maşina de un TIR

 
Ca să nu intre în coliziune cu o căruţă, o şoferiţă în vârstă de 42 de ani, care se deplasa ieri seară pe DNE 578, pe raza judeţului Harghita, a tras de volan şi a intrat în coliziune cu semiremorca unui TIR ce se deplasa pe celălalt sens de mers.
Accidentul a avut loc, ieri, în jurul orelor 21.30. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Filip Gheorghe, femeia conducea dinspre Sânmartin către Sâncrăieni, când, la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a ajuns din urmă căruţa nesemnalizată, manevrată de o persoană în vârstă de 31 de ani, care nu purta vestă sau alte haine cu elemente reflectorizante. Astfel, cum şoferiţa a observat atelajul hipo în ultima clipă, s-a speriat şi, ca să nu-l lovească, a trecut peste linia continuă ce desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune laterală cu semiremorca ansamblului de vehicule la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani. În urma impactului, maşina femeii a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ. 
Din fericire, conducătoarea auto a scăpat cu răni uşoare. Poliţiştii au stabilit că şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Dar, căruţaşul, care a fost identificat de poliţişti în jurul orelor 22.50, întrucât părăsise locul accidentului, a fost descoperit cu 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button