Expres

Super Ofertă! Jihadoturism prezintă: Vacanța ideală în califat. Pleci fără să ști dacă te mai întorci

  • Jihadoturism 1_190828.png
  • jihadoturism 2_190829.png
  • Jihadoturism 3_190830.png
  • jihadoturism 5_190832.png
  • jihadoturism 6_190833.png
 

Trecând cu vederea peste acuzațiile de răpire, sclavie sexuală, homofobie și decapitări, extremiștii grupării Stat Islamic au dat publicității o broșură turistică, sperând ca turiștii să vadă regiunea califatului ca o posibilă destinație de vacanță.

Broșura prezentată de ISIS îi arată pe jihadiști bucurându-se de soare în Mosul sau bălăcindu-se în râul Tigru.

Cum cu toții știm că dragostea trece prin stomac, extremiștii prezintă în broșură și „mierea bio”, considerată delicatesă în califat.

În ciuda avertizărilor Ministerului de Externe al României, jihadiștii prezintă nordul Siriei drept o destinație ideală de vacanță, prezentând într-una din imagini apusul văzut din califat, iar în fundal, se pot observa, dărâmături rămase în urma bombardamentelor.

În ghidul turistic ISIS se mai prezintă cum se pescuiește în regiunea Fallujah și cum jidahiștii înoată în râul Tigru.

În speranța de a aduna tot mai mulți turiști, extremiștii Stat Islamic au creat chiar și o aplicație pentru mobil prin care li se permite potențialilor turiști să descarce fotografii.

Turiștii sunt anunțați prin intermediul broșurii că trebuie să se aștepte la pedepse aspre dacă se roagă în apă sau dacă nu apar la piscină cu tricouri și pantaloni lungi.

Piscinele nu au fost întotdeauna folosite în scopuri turistice. La începutul acestui an militanții ISIS au înecat un grup de prizonieri, după ce i-au scufundat într-o cușcă.

Potrivit reprezentanților grupării Stat Islamic, ghidul turistic face parte dintr-o tentativă de rebranding a Califatului ca destinație turistică.

Conform Ministerului de Externe, vizitele în Siria nu pot dura mai mult de 10 zile, iar intrarea se face pe baza unei vize eliberată de ambasadele siriene. Orice ședere mai mare de 10 zile se aprobă de poliția siriană, iar orice ieșire, după o ședere mai mare de 10 zile, se face doar cu aprobarea autorităților locale.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button