112

Doi tineri au distrus autoturismul furat de la tatăl unui dintre ei

 
Doi tineri sunt cercetaţi penal după ce au furat maşina tatălui unuia dintre ei şi s-au plimbat cu ea prin comună, până au lovit-o şi s-au decis s-o abandoneze în apropierea unui târg pentru animale. Totul s-a petrecut în Ciugud, judeţul Alba.
Poliţiştii din localitate au fost sesizaţi ieri dimineaţă de către proprietarul autoturismului – un bărbat din Alba Iulia – cu privire la faptul că i-a fost sustrasă maşina pe care o lăsase parcată, peste noapte, în faţa unui imobil din Ciugud. Bărbatul nu ştia că îşi reclame propriul fiul…
În fapt, „în urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bănuiți de comiterea furtului sunt fiul reclamantului, un tânăr în vârstă de 16 ani, și prietenul lui, de 19 ani, care în dimineața zilei de 27 iulie, în jurul orelor 5,20, ar fi sustras autoturismul și s-au plimbat cu el prin comuna Ciugud. Ajunși în zona târgului de animale, tânărul aflat la volan a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu gardul împrejmuitor al târgului. După producerea accidentului, cei doi tineri s-au întors la domiciliu, abandonând autoturismul avariat”, după cum au informat reprezentanţii IJP Alba.
Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi distrugere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button