Delicte

EXCLUSIV. BRAŞOV. Condamnat pentru lovirea unui polițist de la Transporturi

 
Un bărbat care a fost arestat preventiv în luna noiembrie a anului trecut pentru ultraj, după ce a lovit un agent de poliție din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare. În fapt, inculpatul, pe nume Bokor Alexandru Lingurar, a beneficiat de reducerea pedepsei, la Curtea de Apel Brașov, după ce pe data de 21 aprilie fusese condamnat de magistrații Judecătoriei Brașov la 3 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsă la care s-a adăugat, atunci, un rest de pedeapsă de 425 de zile rămas neexecutat dintr-o condamnare anterioară, de 7 ani de închisoare.
Astfel, zilele trecute, magistrații Curții de Apel Brașov au redus pedeapsa primită pentru ultraj de la 3 ani și 6 luni la 2 ani de închisoare și au revocat liberarea condiționată a inculpatului din executarea pedepsei de 7 ani de închisoare, activând cele 425 de zile. Prin urmare, inculpatul are de executat 3 ani și 2 luni de închisoare.
 
Potrivit probatoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, „La data de 11 noiembrie 2014, în jurul orelor 19:50, inculpatul Lingurar-Bokor Alexandru a lovit-o cu pumnul în zona feţei pe persoana vătămată V.C.H., agent de poliţie în cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov, în timp ce executa serviciul de patrulare într-un tren aflat în mers (între staţiile Braşov – Stupini), cauzându-i acestuia leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 5 – 6 zile de îngrijiri medicale”. Dată fiind fapta comisă, agresorul a fost arestat preventiv pe data de 13 noiembrie 2014, stare preventivă menținută până în prezent, urmând să fie scăzută din sentință.
Cum victima nu s-a constituit parte civilă, inculpatul nu trebuie să plătească despăgubiri materiale sau morale. 
 
Condamnarea dată la Curtea de Apel Brașov este definitivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button