Expres

Bunul simț vs. hingherii de mașini. Haos pe străzile Brașovului

  • DSC_0762_190090.JPG
  • DSC_0771_190091.JPG
  • DSC_0768_190092.JPG
  • DSC_0755_190093.JPG
 

De la sosirea veștii conform căreia autorităților li s-a interzis ridicarea mașinilor parcate ilegal, în Brașov tot mai mulți șoferi își parchează autoturismele pe unde apucă.

Șoferii caută întotdeauna să își parcheze mașinile cât mai aproape de locul unde trebuie să ajungă, indiferent dacă semnele de circulație interzic staționarea sau oprirea mașinii.

Chiar dacă blochează un autobuz plin cu pasageri, două mașini parcate regulamentar, un loc de parcare plătit, pista de biciclete sau pur și simplu o bandă de mers, se adeverește că odată cu dispariția „hingherilor de mașini” din peisajul cotidian a dispărut și bunul simț al șoferilor din Brașov.

Șeful Serviciului Rutier al Poliției Locale, Ion Cătălin, a afirmat într-un interviu telefonic că mașina de ridicări a RAT-ului este stricată, în momentul de față, timp în care șoferii indisciplinați se vor alege doar cu o amendă și puncte penalizare.

„Avem voie să ridicăm mașini în Brașov, dar în momentul de față mașina de ridicări a RAT-ului este stricată”, a declarat acesta pentru mytex.ro.

CITEȘTE ȘI:

În atenția Poliției Locale! Se întâmplă în fiecare zi!

Lângă Primăria Brașov se parchează ilegal

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button