112

Șase victime, într-un accident cauzat de VITEZĂ!

 
Șase copii și tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident de circulație produs, azi-noapte, de un șofer vitezoman. Potrivit reprezentanților IJP Suceava, conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Horodniceni, se deplasa pe DJ 208, puțin după miezul nopții, când, din cauza vitezei neadaptate într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un autoturism condus regulamentar de o tânără de 23 de ani, din Rădăuți.
În urma impactului, patru pasageri aflați în autoturismul bărbatului de 28 de ani au fost răniți, precum și doi copilași de un an, aflați în mașina șoferiței. 
Victimele din primul autoturism sunt: o minoră de 16 ani, o tânără de 19 ani, precum și doi băieți de 18, respectiv 22 de ani. „Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, au informat polițiștii suceveni.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button