112

BRAȘOV. Se fac angajări la Poliție!

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, cu sediul în municipiul Braşov, str. Nicolae Titulescu  nr.28, organizează concurs pentru încadrarea, cu recrutare din sursă externă, a două posturi vacante de personal contractual, de execuţie, prevăzute cu studii medii (diplomă de bacalaureat), la Serviciul Comunicaţii şi Informatică din IPJ Braşov, astfel: un post de referent II – IA și un post de muncitor calificat IV – I (telefonist).

Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor prezenta până la data de 10.08.2015, ora 15.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul  IJP Braşov, cu sediul în municipiul Braşov, str.Prundului nr.10, dosarul  de concurs care va conţine documentele necesare.

Condițiile de participare pot fi consultate pe site-ul instituției sau la sediul IJP Brașov. 

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante se va desfăşura la sediul IJP Braşov şi va consta în următoarele probe succesive: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă, proba practică, interviul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button