Politic

Rovana Plumb, atac la adresa PNL şi a Alinei Gorghiu

 

Preşedintele interimar al PSD Rovana Plumb a spus azi că venirea la guvernare a noului PNL, partidul condus de Alina Gorghiu, ar însemna ca toate măsurile bune adoptate de Guvernul Ponta ar fi anulate. „Dacă ar veni la guvernare partidul condus de doamna Alina Gorghiu trebuie să realizam ca nu vor mai fi de acord ca în continuare sa crească salarii, să crească pensii, să mai facă locuri de muncă pentru tineri, să reducă fiscalitatea. Astăzi știm exact ce ar urma România în situația în care partidul condus de doamna Alina Gorghiu și care îl girează ca și premier pe domnul Predoiu ar putea să facă în țară. Ar anula tot ce a făcut bun Guvernul Ponta”, a declarat Rovana Plumb în cadrul unei conferințe de presă, conform B1 TV.
Ieri, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la Târgu Mureş, că PNL doreşte ca dezbaterea Codului Fiscal să se facă în Parlament. Aceasta a susţinut că asumarea răspunderii Guvernului pe noul Cod Fiscal „ar fi o bătaie de joc“, în absenţa unui consens politic.

Citţi şi: Plumb, despre intenţia lui Dragnea de a candida la şefia PSD


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button