112

Un mort şi mai mulţi răniţi, în urma unei bătăi cu bâte şi topoare

 

Incident sângeros care a avut loc noaptea trecută. Un bărbat din localitatea timişeană Lenauheim a murit după o bătaie cu cuţite, bâte, topoare şi răngi, la care au luat parte aproximativ 15 persoane, informează Mediafax. De asemenea, alţi oameni au fost răniţi.
Primele date arată că conflictul a început ieri, când pe una din străzile din Lenauheim un bărbat ambala motorul maşinii sale. Un alt bărbat i-a spus acestuia să înceteze deoarece zgomotul  îi deranjează familia şi vecinii. Cei doi s-au luat la ceartă şi la bătaie. Seara, şoferul scandalagiu  s-a întors cu intenţia de a se răzbuna, el fiind însoţit de mai mulţi bărbaţi. Fratele şoferului l-a lovit cu un par în cap pe bărbatul care ceruse să se facă linişte. Ulterior, victima a murit în drum spre spital. Scandalul s-a transformat într-o bătaie între mai multe persoane, iar la faţa locului au intervenit trupe speciale şi jandarmi, mai arată agenţia de presă. Scandalagii sunt urmăriţi penal pentru omor, loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button