Sport

Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 

Novak Djokovic (1 ATP) a câștigat turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Salm al anului.
Într-o finală de vis cu elvețianul Roger Federer (2 ATP), sârbul s-a impus cu 7-6(1), 6-7(10), 6-4, 6-3, după un meci care a durat trei ore. Astfel, Djokovic și-a trecut în cont al treilea titlu din carieră la „All England Club”.
„Novak a jucat foarte bine în această finală, în tot turneul. Merită acest trofeu. Poate era diferit dacă aș fi câștigat primul set. Novak a excelat la punctele importante și asta a fost. Este o onoare să joc pe Central la Wimbledon, mi-am dorit să câștig, dar «Nole» a fost mai puternic azi”, a declarat Roger Federer. Apoi, campionul Novak Djokovic a menționat: „E o onoare să joc cu Roger, e un mare campion. A făcut atât de multe pentru acest sport. Mulți dintre jucătorii din generația mea l-au avut idol. Știam că Roger va juca la cel mai înalt nivel și că mă va face să muncesc, să îmi depășesc limitele. Pentru astfel de meciuri te antrenezi toată viața. E greu să descriu în cuvinte ce simt”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button