112

ACCIDENT. A murit în chinuri, strivit de tractor

 
Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit în chinuri, astăzi, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un canal de desecare, paralel cu un drum de pe câmp. Potrivit olt-alert.ro, omul a încercat să sară din autovehiculul care tracta o remorcă, moment în care a fost prins sub utilaj, fiind strivit de acesta. Accidentul a avut loc în jurul orelor 10.00, în localitatea olteană Traian. La faţa locului au intervenit pompierii din Caracal, un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă, victima fiind găsită inconştientă. În speranţa că pot salva viaţa omului, autorităţile au trimis şi un elicopter SMURD, dar totul a fost zadarnic.
„La fața locului au fost mobilizate în cel mai scurt timp forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Caracal, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, Serviciului de Ambulanță Olt, un echipaj medical și elicopterul SMURD Dolj. De asemenea, s-a solicitat sprijin Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Traian care a deplasat la fața locului o volă. Echipajele de intervenție au acționat cu accesoriile pentru descarcerare și utilajul SVSU pentru îndepărtarea tractorului și descarcerarea victimei, pacientul, în vârstă de 57 de ani, fiind preluat de echipajele medicale. Din păcate, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe elicopterul SMURD constatând decesul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button