112

Accident grav pe DN 11, în Covasna! Un copil a fost preluat de elicopterul SMURD

 
O şoferiţă care a virat la stânga, pe linie continuă, pe DN 11, între localităţile covăsnene Tinoasa şi Târgu Secuiesc, a produs un accident în urma căruia un copilaş de 6 ani a suferit leziuni grave. Dată fiind starea micuţului, acesta a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la Târgu Mureş. În acelaşi accident – produs ieri, în jurul orelor 19.30, au mai fost rănite, uşor, trei persoane, printre care şi şoferiţa vinovată de accident.
Din primele cercetări s-a stabilit că, femeia în vârstă de 41 de ani a efectuat o manevră neregulamentară de viraj la stânga (pe linie continuă) şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 34 de ani. În urma impactului, maşina lovită a fost proiectată într-un autoturism parcat în afara părţii carosabile. 
„Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui minor în vârstă de 6 ani care a fost transportat cu un elicopter la Spitalul din Târgu Mureș. Șoferii implicați, dar și o adolescentă de 16 ani au suferit răni ușoare”, se precizează într-un comunicat remis de IJP Covasna. Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button