Politic

Dragnea: „Nimeni nu ştie când se întoarce premierul“

 

Azi, Liviu Dragnea a declarat că nu are noutăți despre starea de sănătate a premierului Victor Ponta şi a precizat că „nimeni“ din partid nu ştie când se va întoarce şeful Guvernului în România, conform Mediafax. Acesta a făcut declarația înaintea şedinţei PSD. Dragnea a mai precizat că nu s-a discutat în partid despre o eventuală demisie a lui Ponta.
Amintim că premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat la genunchiul stâng.
Pe 3 iulie, Ponta a postat pe Facebook un mesaj legat de Codul Fiscal și „adversarii independenței noastre economice“. „Cred că în acest moment toți adversarii dezvoltării, prosperității și independenței noastre economice sunt în stare de orice ca să blocheze aplicarea măsurilor din Cod! Fac un apel la toți românii de bună credință să facem front comun împotriva oricăror asemenea tentative evident împotriva interesului nostru ca țara și societate!“, a scris premierul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button