112

BRAȘOV. A vrut să se sinucidă!!!

 

Un bărbat din localitatea Bod, județul Brașov, a vrut să-și încheie socotelile cu viața, nu înainte de a-și avertiza familia. Tocmai acest lucru pare să-i fi salvat viața, fiind demarate acțiuni de căutare imediat, deși procedurile prevăd ca o persoană să fie căutată după ce trec 24 de ore de la constatarea dispariției. 

Astfel, în 2 iulie, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că în aceași zi, un bărbat de 30 ani a dispărut de la domiciliu său din comuna Bod, după ce a lăsat un bilet de adio. În urma activităților de căutare întreprinse de urgență de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, persoana menționată a fost găsită la câteva ore de la sesizare, pe raza municipiului Brașov. Omul era extrem de abătut pe aleea cunoscută ca Sub Tâmpa, posibil căutându-și un loc în care să-și pună planul sinucigaș în aplicare. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button