Politic

Răzvan Popa, candidatul PSD pentru Primăria Brașov

 

Social-democrații au ales în această seară echipa de conducere a Organizației Municipale a PSD Brașov, dar au stabilit și candidatul pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Astfel, la propunerea lui Mihai Ghirdă, candidat PSD pentru Primăria Brașov a fost desemnat fostul viceprimar Răzvan Popa, propunerea urmând a fi validată, cel mai probabil în toamnă, de către Organizația Județeană a partidului.

Tot astăzi, Liviu Lupu a fost ales președinte al Organizației Municipale a PSD Brașov, el fiind singurul candidat pentru această funcție. Lupu îl înlocuiește în funcție pe Mihai Ghirdă, care s-a aflat la conducerea filialei timp de șase ani și nu a mai candidat, afirmând că s-a aflat suficient timp în această funcție. Președinte executiv al Organizației Municipale a PSD Brașov a fost ales Răzvan Popa, care până acum a ocupat funcția de vicepreședinte. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button