Politic

Decizia lui Oprea, în legătură cu moţiunea de cenzură!

  • gabriel-oprea_2.jpg
 

Parlamentarii UNPR vor fi prezenţi mâine la moţiunea de cenzură a PNL. Totuși, ei nu vor vota nici pro, nici contra, ci vor rămâne în bănci. E ceea ce a spus liderul UNPR Gabriel Oprea, la Adevărul Live. „Într-o coaliţie de guvernare, mi-am dat cuvântul şi cred că Guvernul este bun. Trebuie să mergi şi la bine şi la rău“, a spus vicepremierul.
„Vreau să vă spun că interesul naţional reprezintă o stare de spirit. Îl ai sau nu îl ai. Partidul este militarizat în sensul bun al cuvântului. Eu sunt militar. Nu am fost un foarte bun om politic, dar am calitatea de a mă ţine de cuvânt şi de a mă bate pe sectorul de apărare.. Este important să te ţii de cuvânt, să fii serios. În momentul în care actuala coaliţie nu mai militează pentru întărirea statului român, nu mai sunt alături de acea coaliţie“, a mai spus Gabriel Oprea în interviu.
Parlamentarii PSD vor fi prezenţi la moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului, dar nu vor vota.  Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb, a spus că e treaba opoziţiei să obţină voturile necesare.
Moţiunea de cenzură depusă de PNL, intitulată „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!“, a fost citită luni în plenul Parlamentului. Dezbaterea şi votul asupra moţiunii vor avea loc mâine.

Citiți și: Kelemen: „Nu vom vota împotriva moţiunii de cenzură“

Gabriel Oprea o susține pe Kovesi la DNA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button