Politic

UPDATE. Rovana Plumb: „Cei din PNL cerşesc declanşarea crizei politice“

  • rovanaplumb.jpg
 

Rovana Plumb a răspuns atacurilor liberalilor, spunând că PSD este solidar cu Victor Ponta.
„Doresc să le trasmit celor din PNL că sunt ultimii oameni care au  legitimitatea să ceară demisia premierului şi a Guvernului. Practic, cei din PNL cerşesc declanşarea crizei politice. În momentul de faţă nu avem criză politică. Criza politică s-ar declanşa ca urmare a demisiei premierului. Lucru care nu trebuie să se întâmple“, a spus aceasta în urmă cu puțin timp.
„Cei din PNL vor ca Victor Ponta să îşi dea demisia mai întâi, să se dărâme astfel un Guvern legitim şi o majoritate votată de oameni,să se renunţe la un program politic votat şi să acceptăm cu toţii un guvern condus de PNL, pentru ca abia apoi Victor Ponta să se ducă în faţa procurorilor şi să îşi dovedească nevinovăţia“, a mai spus ministrul Muncii, conform Antena 3.
Amintim că PNL a cerut și azi demisia premierului. Liberalii au spus vor boicota acțiuni care îl implică pe Ponta, cu excepția moțiunii de cenzură și a dezbaterii solicitării DNA în cazul său.
„Victor Ponta a decis să dea foc la țară și să sacrifice România doar pentru a își exercita în continuare funcțiile. Nu ne așteptam la o demisie, pentru că Victor Ponta nu are nici onoare, nici demnitate. Pentru a rămâne la putere, Victor Ponta este în stare de orice, cum a demonstrat și la alegeri, la votul din diaspora. Constatăm cu stupoare cum Victor Ponta aruncă în aer tot ce înseamnă credibilitatea României în lume, prin nerecunoașterea instituțiilor statului român“, a spus azi Alina Gorghiu (PNL).

Citiți și: Rovana Plumb îl apără pe PontaRovana Plumb îl apără pe Ponta

Ponta: „E un moment dificil, dar nu demisionez“. Live text!

PNL: „Ponta nu are onoare“, „Este cea mai gravă criză politică în România…“ Live Text!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button