Politic

Rovana Plumb îl apără pe Ponta

  • rovanaplumb2.jpg
 

Ministrul Muncii Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD, ia apărarea premierului Victor Ponta. Aceasta spune că discursul premierului de azi lămurește situația politică în care se găsește România.
„Argumentele prezentate astăzi de prim-ministrul Victor Ponta lămuresc foarte clar situația politică. Nu intru în detaliile juridice — ele au fost foarte bine explicate de către premier. Ar fi fost bine și corect ca premierul să fi avut șansa de a oferi aceste explicații și procurorilor, înainte ca lucrurile să evolueze de o manieră cel puțin suspectă. În ceea ce privește partea politică, lucrurile sunt cât se poate de clare — un Guvern nu poate fi schimbat decât de către Parlament sau prin alegeri. Orice altă formulă este nedemocratică”, a afirmat Rovana Plumb într-un comunicat, conform Agerpres.
„Președintele Iohannis a candidat în condițiile unui proces cu ANI; Traian Băsescu s-a ascuns 10 ani în spatele imunității prezidențiale de dosare; doamna Gorghiu, domnul Atanasiu au de dat propriile explicații; de domnul Predoiu nu mai spunem — tocmai ce am aflat că și-a angajat în minister foștii parteneri de afaceri“, a a mai spus Rovana Plumb.

Premierul Victor Ponta a anunțat azi, după ședința liderilor coaliției de guvernare, că va contesta ordonanța procurorului DNA în cazul său. Ponta a adăugat că nu își va da demisia, susținând că acuzarea sa are scop schimbarea guvernului actual și a majorității actuale.

PNL a cerut demisia premierului. „Victor Ponta a decis să dea foc la țară și să sacrifice România doar pentru a își exercita în continuare funcțiile. Nu ne așteptam la o demisie, pentru că Victor Ponta nu are nici onoare, nici demnitate. Pentru a rămâne la putere, Victor Ponta este în stare de orice, cum a demonstrat și la alegeri, la votul din diaspora. Constatăm cu stupoare cum Victor Ponta aruncă în aer tot ce înseamnă credibilitatea României în lume, prin nerecunoașterea instituțiilor statului român“, a spus azi Alina Gorghiu (PNL).

Citiți și: Ponta: „E un moment dificil, dar nu demisionez“. Live text!

PNL: „Ponta nu are onoare“, „Este cea mai gravă criză politică în România…“ Live Text!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button